Helaas de actie is verlopen.. 

WIN 1 MAAND GRATIS PERSONAL TRAINING

Ben jij klaar met het terugvallen in oude ongewenste patronen?

Moe van die negatieve gedachtes en klachten in je lijf?

Klaar met die overvolle sportscholen en wachten op elk apparaat?

Je lichaam dat tegen je begint te werken in plaats van voor je?

Je weet dat er iets moet veranderen maar je weet niet waar je moet beginnen? 

________________________________________________

Dan is Personal Training iets voor jou!

________________________________________________

AANMELDFORMULIER 1 MAAND GRATIS PERSONAL TRAINING

Lisanne Reimert
Lisanne Reimert
2024-02-28
Rick heeft mij goed geholpen met een goede basis waar ik uiteindelijk zelf mee verder kan. Heeft mij goede tips gegeven over voeding, sport, intensiviteit van training etc. Zeker een aanrader als je even struggled
Jur H
Jur H
2024-02-05
Ik train nu 3 maanden bij Rick en ik ben zeer tevreden! Mijn doel is om meer spiermassa op te bouwen en in 3 maanden tijd is er 7kg spiermassa bijgekomen.
Katelijne
Katelijne
2024-02-04
Ik zou Kernfit Salland zeker aanraden. Rick heeft heel veel kennis. Zowel fysiek als mentaal kan hij je erg uitdagen en motiveren. Met een blessure weet hij de juiste oefeningen te doen en anders heel snel te schakelen. Hierdoor word je sterker en dat geeft weer vertrouwen in je lichaam!
Sander Liesting
Sander Liesting
2024-01-08
Top personal trainer!
lieke woldberg
lieke woldberg
2024-01-08
Ik ben bijna 3 maanden aan het sporten bij Rick. In het begin was het erg zwaar maar Rick begeleid je super goed. Hij heeft veel verstand van voeding en ik ben dan ook al aardig afgevallen en ik voel mij er super goed bij. Kortom een aanrader 💪💪
Eline van aalderen
Eline van aalderen
2023-12-23
Nadat mijn schoonzusje zo positief was over Rick en zulke mooie resultaten behaalde, besloot ik ook eens met Rick te gaan praten of hij ook wat voor mij kon betekenen. Gelijk een heel goed gevoel bij Rick! Een mooi op maat gemaakt programma, en samen bijsturen als dat nodig is. Echt persoonlijke aandacht en er wordt veel verder gekeken dan sporten en voeding. Dus hoewel het in de decembermaand niet hard gaat met de kilo’s, haal ik op andere vlakken wel winst! Een goede motivatie om door te gaan en mijn doel voor ogen te houden! De investering meer dan waard!
Kangal
Kangal
2023-12-19
Rick kijkt en helpt niet alleen met het sport gedeelte, maar ook met het mentale aspect! Samen met Rick heb ik een intensief uurtje sport beleefd, de focus ligt dan ook echt op de klant en er wordt samen besproken over wat ik kon doen om mij zelf te willen verbeteren, wat mijn wensen waren en hier kwamen mooie dingen uit. dat allemaal in 1 uur tijd!
Kim Kruiper
Kim Kruiper
2023-10-30
Rick is een hele fijne personal trainer die heel goed weet waar die over praat ondanks zijn nog jonge leeftijd. Hij kijkt naar je hele levensstijl en hierbij word niet alleen gelet op de voeding maar ook word je er naar je Mindset, slaapritme ect. Gekeken. Hij is een trainer die je heel goed de spiegel weet voor te houden door de juiste vragen te stellen om jezelf zo bewust te laten worden van je eigen gedrag, hierdoor ga je zelf heel bewust kijken naar je eigen gedrag wat soms heel confronterend kan zijn. Door die voorgehouden spiegel en hindernissen die je tijdens dat hele proces krijgt kun je enorm groeien en er alleen maar sterker uit komen. De trainen die hij geeft zijn zeer uitdagend en je word daarin zeker fysiek en mentaal regelmatig op de proef gesteld. Ik zou Rick dan ook zeker aanbevelen als personal trainer.
Dominique Lammel
Dominique Lammel
2023-10-14
Onlangs gestart bij Kernfit Salland. Rick geeft fijne begeleiding en kijkt veder dan alleen. Voeding en sporten en hij neemt de tijd voor je. Training zijn leuk en uitdagend Op naar komende tijd💪

Ben jij klaar om echt actie te nemen?

Vanuit een uitgebreide intake zullen we gezamenlijk een persoonlijk plan opstellen.

Ik kijk niet alleen naar je hoe je beweegt, maar ook naar hoe je je voelt en hoe je denkt.

Ik kijk naar je kwaliteit van slaap, hoe je met stress omgaat of je met plezier je dagen volbrengt, of je voldoende tot echte ontspanning komt en zelfs de manier waarop je ademhaalt.

Dit is allemaal van essentieel belang zodat ik vanuit de kern aan de slag kan om zo jouw doelen te realiseren!

Achter de weg van de meeste weerstand ligt immers de meeste groei.

DIT ZIJN ONZE BELOFTES AAN JOU

Wij doen het samen

We horen graag wat jij nodig hebt en stellen samen een plan op dat helemaal bij jou past. Je persoonlijke personal trainer staat 24/7 voor je klaar voor al je vragen die je maar hebt!

Plan op maat

We werken samen om duidelijke doelen te stellen en ervoor te zorgen dat je vooruitgang boekt, of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden of gewoon gezonder wilt worden.

Fysiek & mentaal

Onze benadering is gebaseerd op een breder begrip van gezondheid. We kijken niet alleen naar jouw fysiek, maar ook naar voeding, mentale gezondheid en levensstijl.

Deskundig & eerlijk

Onze trainers weten wat ze doen. Ze zullen je motiveren om je best te doen. Vergeet niet dat onze trainers soms een spiegel kunnen voorhouden. Dit gebeurt altijd vanuit de intentie jou verder te helpen.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Een sessie duurt 60 minuten zodat er zeker één uur volop getraind wordt. Tijdens de training zal er ook gecoacht worden.

Voorzie je van comfortabele sportkleding en sportschoenen welke niet buiten gedragen worden. Vergeet zeker geen flesje water en een klein formaat handdoek.

We werken uitsluitend op afspraak dus vragen we om eerst een afspraak te maken via whatsapp/mail.

  • Een van de belangrijkste redenen dat trainen met een Personal Trainer voordeel oplevert is dat een Personal Trainer opgeleid is in het aanleren van anderen hoe te trainen en te bewegen.
  • Door echt in te zoomen op de persoon en de kern, zal er een duurzame gedragsverandering plaats vinden, waardoor resultaat blijvend zal zijn. 
  • Onze Personal Trainers zullen je alles zelf aanleren, zodat jij dit uiteindelijk kunt integreren in je eigen persoonlijke leven. 

Natuurlijk! Wij werken met klanten van alle fitnessniveaus. Het is een misvatting dat alleen superfitte atleten of modellen met Personal Trainers werken. Wij selecteren oefeningen, herhalingen en gewichten gebaseerd op jouw eigen fitnessniveau om jouw de juiste training aan te bieden. Wij maken een programma op maat voor jouw en jouw alleen. Je zult verbaasd zijn over wat je allemaal kunt!

Zeker als u nog nooit hebt getraind, haalt u een maximaal resultaat indien u 2-3 keer per week met een trainer werkt. Dat kan ook een combinatie zijn van sessies thuis en in onze studio. We adviseren je uiteraard over de oefeningen die je ook thuis kunt doen. Uiteraard is dit geen noodzakelijkheid en zal u ook – weliswaar minder – progressie zien met minder trainingen.