PERSONAL TRAINER IN Marienheem

Personal Trainer in Marienheem

Bent u op zoek naar een ervaren personal trainer in Marienheem? Zoek niet verder! Bij Kernfit Salland staan we klaar om u te helpen uw fitnessdoelen te bereiken. Of u nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gewoon een gezondere levensstijl wilt leiden, onze gepersonaliseerde trainingssessies zijn precies wat u nodig heeft.

Waarom Kiezen voor Onze Personal Training in Marienheem?

Onze personal trainers in Marienheem hebben jarenlange ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een gezonder en fitter leven. We bieden persoonlijke aandacht, op maat gemaakte trainingsplannen en voedingsadvies om ervoor te zorgen dat u uw doelen bereikt. Bij ons staat uw succes centraal.

Waarom Kiezen voor een Personal Trainer in Marienheem?

Een personal trainer in Marienheem kan u helpen om effectiever te trainen en snellere resultaten te behalen. We zorgen voor de juiste technieken, bieden motivatie en houden uw voortgang bij. Met onze begeleiding bent u op de goede weg naar een gezonder, sterker en gelukkiger leven.

Kernfit Salland is een personal trainer studio in Raalte.

INTAKE GESPREK

1. HET BEGINT NATUURLIJK BIJ KENNISMAKEN

Het doel van dit kennismakingsgesprek is om jouw als persoon beter te leren kennen.

Persoonlijke aandacht is dan ook één van de kernwaarden binnen ons bedrijf.

Het is essentieel dat jij je comfortabel voelt binnen Kern Fit Salland en de ruimte voelt om jezelf te kunnen zijn. 

Want naast trainen moet er ook ruimte zijn voor een grapje!

2. GEZAMELIJK STELLEN WIJ EEN PLAN OP

Het sleutelwoord in dit hele proces is “jouw.”

Jouw behoeften, wensen en doelen staan centraal in het opstellen van een persoonlijk plan.

Op deze manier streven we ernaar om een plan te creëren dat niet alleen effectief is, maar ook duurzaam en afgestemd op wat voor jou het beste werkt.

Uiteraard is het mogelijk om het plan gaandeweg bij te stellen!

 

3. PERSOONLIJKE DOELEN BEHALEN EN BEHOUDEN

Mensen behalen en behouden echte resultaten bij “Kern Fit Salland”.

Onze benadering is gebaseerd op een breder begrip van gezondheid. We kijken niet alleen naar jouw fysiek, maar ook naar voeding, mentale gezondheid en levensstijl.

Het resultaat is niet alleen het behalen van doelen, maar ook het behouden van deze resultaten op de lange termijn.

DIT ZIJN ONZE BELOFTES AAN JOU

Wij doen het samen

We horen graag wat jij nodig hebt en stellen samen een plan op dat helemaal bij jou past. Je persoonlijke personal trainer staat 24/7 voor je klaar voor al je vragen die je maar hebt!

Plan op maat

We werken samen om duidelijke doelen te stellen en ervoor te zorgen dat je vooruitgang boekt, of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden of gewoon gezonder wilt worden.

Fysiek & mentaal

Onze benadering is gebaseerd op een breder begrip van gezondheid. We kijken niet alleen naar jouw fysiek, maar ook naar voeding, mentale gezondheid en levensstijl.

Deskundig & eerlijk

Onze trainers weten wat ze doen. Ze zullen je motiveren om je best te doen. Vergeet niet dat onze trainers soms een spiegel kunnen voorhouden. Dit gebeurt altijd vanuit de intentie jou verder te helpen.

TARIEVEN  PERSONAL TRAINING

BASIC
DELUXE
PLATINUM

WALL OF FAME

Deze helden hebben hun doelen behaald en krijgen daarom bij ons een plekje op de WALL OF FAME. Ben jij klaar om net als deze helden je persoonlijke doelen te behalen dan zijn wij er voor jou om dit in daadwerkelijke resultaten om te zetten. 

Ben je benieuwd naar meer succesverhalen en de wel verdiende plekken op onze Wall of Fame?

mariah-krafft-KaxVB5xh4Nw-unsplash mariah-krafft-KaxVB5xh4Nw-unsplash
mariah-krafft-KaxVB5xh4Nw-unsplash mariah-krafft-KaxVB5xh4Nw-unsplash

VEEL GESTELDE VRAGEN

Een sessie duurt 60 minuten zodat er zeker één uur volop getraind wordt. Tijdens de training zal er ook gecoacht worden.

Voorzie je van comfortabele sportkleding en sportschoenen welke niet buiten gedragen worden. Vergeet zeker geen flesje water en een klein formaat handdoek.

We werken uitsluitend op afspraak dus vragen we om eerst een afspraak te maken via whatsapp/mail.

  • Een van de belangrijkste redenen dat trainen met een Personal Trainer voordeel oplevert is dat een Personal Trainer opgeleid is in het aanleren van anderen hoe te trainen en te bewegen.
  • Door echt in te zoomen op de persoon en de kern, zal er een duurzame gedragsverandering plaats vinden, waardoor resultaat blijvend zal zijn. 
  • Onze Personal Trainers zullen je alles zelf aanleren, zodat jij dit uiteindelijk kunt integreren in je eigen persoonlijke leven. 

Natuurlijk! Wij werken met klanten van alle fitnessniveaus. Het is een misvatting dat alleen superfitte atleten of modellen met Personal Trainers werken. Wij selecteren oefeningen, herhalingen en gewichten gebaseerd op jouw eigen fitnessniveau om jouw de juiste training aan te bieden. Wij maken een programma op maat voor jouw en jouw alleen. Je zult verbaasd zijn over wat je allemaal kunt!

Zeker als u nog nooit hebt getraind, haalt u een maximaal resultaat indien u 2-3 keer per week met een trainer werkt. Dat kan ook een combinatie zijn van sessies thuis en in onze studio. We adviseren je uiteraard over de oefeningen die je ook thuis kunt doen. Uiteraard is dit geen noodzakelijkheid en zal u ook – weliswaar minder – progressie zien met minder trainingen.