Succesverhalen van onze kernfit helden

"Hard werken word beloond"

Amber Fikken

Wat je met consistentie en een ijzeren wil wel niet kunt bereiken!🧡

Wat ben ik ongelofelijk trots op deze powervrouw.

Half juli 2023 heb ik besloten dat het genoeg was met mijn overgewicht.

Ik dacht het allemaal wel alleen te kunnen oplossen, maar viel telkens weer terug in oude gewoontes. In gesprek met Rick gaf hij meerdere keren aan, als je meer nodig hebt, dan wil ik je helpen. Toen ik in mijn dagelijks leven ook last van mijn knieën begon te krijgen, vond ik het genoeg.

Samen met Rick besloten dat personal training de beste optie zou zijn. Een aardig kostenplaatje, maar dat is het allemaal meer dan waard.
Ik dacht een beetje voeding en beweging aanpassen en dan zijn we er wel.

Helaas, uiteindelijk gelukkig, maar het bleek meer dan dat. Rick kijkt in zijn coaching naar het geheel: voeding, beweging, mindset, ademhaling, slaap, stress en alles wat met je leefstijl te maken heeft.

Het stukje mindset was pittig, emoties die ik al jaren wegstopte met eten en schermtijd kwamen naar boven, overtuigingen die me niet dienden en het altijd maar goed willen doen voor een ander.
Rick kan me daarin goed spiegelen, waardoor ik tot mooie inzichten kom.

Het mooiste wat ik hiervan geleerd heb is wie ik echt ben en hoe ik dat kan inzetten dat het voor me werkt in plaats van tegen me. De resultaten mogen er zijn, 23kg verloren, 3 kledingmaten kleiner en het beste resultaat veel meer rust in mijn hoofd.

Ik ben blij dat ik dit besluit heb genomen om te starten en ik ben Rick dankbaar voor het vertrouwen dat hij me geeft en de resultaten die zijn bereikt!

Rick heeft me laten inzien dat afvallen zoveel meer is als alleen voeding en beweging dat ik me sterker voel als ooit en nooit meer terug wil naar waar ik was.

Kim van der Burg

Mega trots en dankbaar voor het vertrouwen @kkruiper In mei 2022 was ik naar meerdere afval pogingen klaar met mijn ongezonde leefstijl. Ik kon niet meer genieten van de kleine dingen en had regelmatig fysieke gewrichtsklachten en helemaal geen energie om dingen te ondernemen en te genieten van de kinderen met uitjes. Toen heb ik een bewuste keuze gemaakt om de leefstijl aan te passen en het sporten hierin mee te nemen. Ik ben toen in contact gekomen met Rick. We hebben toen een plan opgesteld om voeding aan te passen en 2 keer per week pt te gaan doen. Dat gaf al snel resultaat, ik ging lekkerder in mijn vel zitten en mijn fysieke klachten begonnen ook aanzienlijk minder te worden. Ik heb daarom definitief afscheid genomen van mijn oude leefstijl en ben daarbij ruim 30 kg afgevallen en voel me fitter dan ooit te voren. Als we nu een dagje weg gaan met de kinderen kan ik ook weer met hun meespelen en dat is meer dan genieten.

Ik ben heel blij met de constante support van Rick ik leer elke keer nog bij en er gaan zeker nog veel meer mooie resultaten volgen.

Eline Fikken

Een knallend succes en prachtig resultaat voor Eline!

Zo’n 6 maand geleden is Eline binnengekomen bij KernFit Salland met als voornaamste doel kracht opbouwen en gewicht verliezen.

Na meerdere pogingen was het haar niet echt gelukt, vandaar haar besluit het samen met een personal trainer te proberen en zo begon het avontuur.

In totaal is Eline al 8 kilo verloren, maar van die 8 kilo is dat 7kilo vet!!!!

Eline begon in december met een vet %van 37.9 en zit inmiddels op 31.6💪!!!!!!!!!

Daarnaast heeft Eline enorme stappen gezet op het gebied van kracht en algehele fitheid, waar Eline eerst nog geen squat kon maken doet ze dat inmiddels met flink wat kilo’s in haar handen en werkt ze de trainingen vaak zonder moeite af.

Ook gaat Eline binnenkort de elfstedentocht fietsen! 🚴‍♀️

Hier is ze keihard voor aan het trainen, ik heb er alle vertrouwen in dat ze dit gaat halen.

Ik ben trots op je Eline! 🧡💪

Bedankt voor het vertrouwen in KernFit en op naar nog vele behaalde doelen!🎯

Monique Ten Broeke

Monique kwam na een turbulente periode bij KernFit Salland terecht.

Monique was / is al enorm fit toen ze binnen kwam, toch ervaarde ze dat er iets ontbrak.

Om echt zelfredzaam te kunnen worden en blijven ontbraken bepaalde handvatten en tools.

Als doel had Monique een aantal kilo kwijt raken en vooral wat sterker worden.

In totaal is er 6 kilo af ‼️😁

Wat een fijne en leerzame tijd heb ik bij Rick gehad. Eerder altijd gesport maar na een dipje wilde het niet lukken om het weer op te pakken. Bij Rick terechtgekomen en hij heeft mij weer enthousiast kunnen maken voor de krachtsport maar daar bleef het niet bij!
Rick kijkt naar veel meer aspecten in het leven zoals slaap, stress en ontspanning. Daar was bij mij nogal wat winst te behalen. Ook hebben mij de ademhalingsoefeningen goed gedaan. Ik heb nu een hele andere mindset en daar wil ik hem ontzettend voor bedanken 💪🏻💪🏻

Ben jij nou ook zoekende of ervaar je een gebrek aan handvatten en tools?

Wacht dan niet langer, onderneem actie en meld je aan🧡

Angelique Woldberg

Super trots op Angelique! Wat een geweldig resultaat💪

Vorig jaar september ben ik begonnen met gezonder te eten. Niet meer snaaien en in oktober ben ik bij Rick begonnen om 2x in de week te trainen. De eerste weken waren erg zwaar maar door de motivatie van Rick ging het super goed. Elke week op de weegschaal en even bijpraten over hoe het de week is gegaan. Ook kwa voeding heb ik zoveel geleerd. Je mag best een keer over je grenzen gaan als je de draad maar weer oppakt. Ik heb er zoveel aan gehad en wil nog een paar kilo afvallen maar ruim 15 kilo is er af. Als ik naar mijn foto van vorig jaar kijk denk ik echt dit nooit meer. Ben trots op mijzelf. Rick nogmaals bedankt voor de motivatie die je mij gaf.