SMALL GROUP TRAINING

SMALL GROUP TRAINING

Na inspanning komt ontspanning!

Zeg nou eerlijk…. Na een lange werkdag waar je met al je aandacht bezig bent geweest.

Is het toch prettig om even los te komen van je werk. 

Het is wetenschappelijk bewezen dat sporten een positieve bijdrage levert aan de energiehuishouding en de gemoedstoestand van een mens.

Dit heeft (in)direct gevolgen voor de werkethiek van de werknemer.

Small Group Training is hier de oplossing voor!

Samen met je vrienden, collega’s, familie een trainingssessie aangaan waarin je binnen 45 minuten volledig door het stof bent gegaan als team. 

KernFit Salland

INTAKE GESPREK

1. HET BEGINT NATUURLIJK BIJ KENNISMAKEN

Het doel van dit kennismakingsgesprek is om jouw als persoon beter te leren kennen.

Persoonlijke aandacht is dan ook één van de kernwaarden binnen ons bedrijf.

Het is essentieel dat jij je comfortabel voelt binnen Kern Fit Salland en de ruimte voelt om jezelf te kunnen zijn. 

2. GEZAMELIJK MAKEN WIJ EEN PLAN OP MAAT

Het sleutelwoord in dit hele proces is “jouw.”

Jouw behoeften, wensen en doelen staan centraal in het opstellen van een persoonlijk plan.

Op deze manier streven we ernaar om een plan te creëren dat niet alleen effectief is, maar ook duurzaam en afgestemd op wat voor jou het beste werkt.

3. PERSOONLIJKE DOELEN BEHALEN EN BEHOUDEN

Mensen behalen en behouden echte resultaten bij Kern Fit Salland.

Onze benadering is gebaseerd op een breder begrip van gezondheid. We kijken niet alleen naar jouw fysiek, maar ook naar voeding, mentale gezondheid en levensstijl.

Het resultaat is niet alleen het behalen van doelen, maar ook het behouden van deze resultaten op de lange termijn.

DIT ZIJN ONZE BELOFTES AAN JOU

Wij doen het samen

We horen graag wat jij nodig hebt en stellen samen een plan op dat helemaal bij jou past.Ik sta 24/7 voor je klaar voor al de vragen die je maar hebt.

Plan op maat

We werken samen om duidelijke doelen te stellen en ervoor te zorgen dat je vooruitgang boekt, of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden of gewoon gezonder wilt worden.

Fysiek & mentaal

Onze benadering is gebaseerd op een breder begrip van gezondheid. We kijken niet alleen naar jouw fysiek, maar ook naar voeding, mentale gezondheid en levensstijl.

Deskundig & eerlijk

Onze trainers weten wat ze doen. Ze zullen je motiveren om je best te doen. Vergeet niet dat onze trainers soms een spiegel kunnen voorhouden. Dit gebeurt altijd vanuit de intentie jou verder te helpen.

TARIEVEN  SMALL GROUP TRAINING

BASIC
DELUXE

WALL OF FAME

Deze helden hebben hun doelen behaald en krijgen daarom bij ons een plekje op de WALL OF FAME. Ben jij klaar om net als deze helden je persoonlijke doelen te behalen dan zijn wij er voor jou om dit in daadwerkelijke resultaten om te zetten. 

Ben je benieuwd naar meer succesverhalen en de wel verdiende plekken op onze Wall of Fame?

mariah-krafft-KaxVB5xh4Nw-unsplash mariah-krafft-KaxVB5xh4Nw-unsplash
mariah-krafft-KaxVB5xh4Nw-unsplash mariah-krafft-KaxVB5xh4Nw-unsplash

VEEL GESTELDE VRAGEN

Een sessie duurt 60 minuten zodat er zeker één uur volop getraind wordt, maar er ook tijd genomen wordt voor coaching

Voorzie je van comfortabele sportkleding en sportschoenen dewelke niet buiten gedragen worden. Vergeet zeker geen flesje water en een klein formaat handdoek.

We werken uitsluitend op afspraak dus vragen we om eerst een afspraak te maken via whatsapp. 

  • Een van de belangrijkste redenen dat trainen met een Personal Trainer voordeel oplevert is dat een Personal Trainer opgeleid is in het aanleren van anderen hoe te trainen en te bewegen.
  • Een Personal Trainer helpt je niet alleen om realistische doelen voor jezelf te stellen die je kunt bereiken – als je de inspanning doet, natuurlijk – maar houdt je ook op koers om die doelen effectief te bereiken.

Natuurlijk! Wij werken met klanten van alle fitnessniveaus. Het is een misvatting dat alleen superfitte atleten of modellen met Personal Trainers werken. Wij selecteren oefeningen, herhalingen en gewichten gebaseerd op uw eigen fitnessniveau om u de juiste training aan te bieden. Wij maken een programma op maat voor u en u alleen. U zult verbaasd zijn over wat u kunt!

Zeker als u nog nooit hebt getraind, haalt u een maximaal resultaat indien u 2-3 keer per week met een trainer werkt. Dat kan ook een combinatie zijn van sessies thuis en in onze studio. We adviseren je uiteraard over de oefeningen die je ook thuis kunt doen. Uiteraard is dit geen noodzakelijkheid en zal u ook – weliswaar minder – progressie zien met minder trainingen.